Denník N

Čerešňové slávnosti štartujú

Ovocinári už sezónu čerešní uzavreli, v realitnej brandži to najlepšie ešte len príde! Jeseň v Dúbravke patrí Čerešňovým slávnostiam. Oslávte novú, zrelšiu tvár projektu Čerešne living.

Dobrá správa pre všetkých fanúšikov Čerešne living! Tohtoročná jeseň bude pre projekt zlomová. Začal sa kolaudačný proces prvej fázy, takže už čoskoro sa prvé byty zaplnia ich novými majiteľmi. Tí, ktorí doteraz váhali nad kúpou vlastného bývania, majú práve teraz príležitosť vybrať si z bohatej ponuky bytov druhej fázy.

Útulnosť aj družná atmosféra

Čerešne living prinášajú to najlepšie z komunitného bývania rovno pred prah vášho nového bytu. Komfort útulných bytov s vysoko kvalitným vybavením, praktickými dispozíciami a vlastnou vrátnicou v objekte praje pohodovému rodinnému životu. Zároveň ide ruka v ruke s nadštandardnou výbavou areálu, perfektného miesta pre utužovanie priateľstiev so susedmi.

Areál plný možností

Na jednom mieste nájdete pokope trendy prvky ako viacúčelovú klubovňu, kde môžete usporadúvať súkromné párty aj susedské bazáre, detské ihriská plné preliezok, športoviská ideálne na ranné crossfitové tréningy, sánkovací kopec či vodnú lagúnu. V komunitných záhradách získate priestor pre pestovateľskú kreativitu a tak aj šancu na ozdravenie jedálnička. Ak vo vás bohatosť vlastnej úrody prebudí gastronomické ambície, nech sa páči, podeľte sa o svoje majstrovstvo a pozvite známych na gurmánske hody. V Čerešniach nájdete až 222 m2 grilovacích terás!

Nebojte sa, s výdajom energie po dobrej grilovačke nebudete mať problém. Okolie domu je obkolesené voňavými 6 700 m2 zelene a dozdobené príjemnými oddychovými zónami. Samozrejme, nezabudlo sa ani na mamičky. Tie si môžu užívať prechádzky so svojím pokladom v kultivovanom a bezpečnom prostredí uzavretého areálu, kde je pre ne vyhradených 2 000 m kočíkových trás.

V srdci Dúbravky

Víkend v papučiach? Máte ho mať. Čerešne living sú pozitívne naklonené sladkému ničnerobeniu. Po kávičku a čerstvý koláčik si odskočíte hneď z postele. Z bytu do kaviarne na korze a naspäť to zvládnete doslova za pár minút.

Každý priaznivec dynamického mestského života ocení, že do Čerešní tak akurát dolieha pulzovanie Bratislavy. Dúbravka sa dlhodobo radí k najvyhľadávanejším štvrtiam slovenskej metropoly a môže sa okrem bezprostrednej blízkosti prírody pochváliť aj plnou občianskou vybavenosťou či bezproblémovým dopravným spojením s centrom mesta.

Teraz aj cez e-shop!

Jedinečnosť Čerešní nekončí pri samotnom projekte, vzťahuje sa aj na celý zážitok z predaja. Vedeli ste, že Čerešne living ako vôbec prvé na Slovensku prinášajú možnosť zarezervovať si byt prostredníctvom internetu? Online rezervácia zjednoduší a urýchli cestu k novému bývaniu a navyše zaručí, že váš vyhliadnutý byt bude nasledujúcich 30 dní „uzamknutý“ len pre vás.

Sledujte Čerešne living na Facebooku alebo na webe, nech vám neujde žiadna novinka.

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Dnes na dennike.sk

Ekonomika, Slovensko

Teraz najčítanejšie