Denník N

Denník N číta na webe pol milióna ľudí, má už viac ako 10-tisíc predplatiteľov

Vážení podporovatelia Denníka N, máme za sebou prvý štvrťrok riadneho fungovania a pri tejto príležitosti by som sa s vami opäť rád podelil o to, čo máme nové a ako sa nám darí. Tu je niekoľko základných údajov:

  • za toto obdobie mal dennikn.sk v priemere 494-tisíc reálnych užívateľov mesačne. Zatiaľ najsilnejší deň sme mali 16. apríla, kedy našu stránku navštívilo 85-tisíc reálnych užívateľov a boli sme 13. najčítanejším webom spomedzi všetkých slovenských stránok.
  • Celkovo máme momentálne 10.400 predplatných, na predplatnom sme doposiaľ vyzbierali 455-tisíc eur.
  • Na stánkoch a predplatiteľom sme v priebehu apríla predávali v priemere 5400 kusov novín denne, ďalších 1500 kusov distribuovala cestujúcim spoločnosť RegioJet.
  • Redaktori Denníka N získali 5 Novinárskych cien, časť ešte za texty uverejnené v denníku SME.

Zhrnuté – mesačne nás na webe číta pol milióna ľudí a už teraz si za obsah platí viac ako 10-tisíc ľudí. Sme za túto dôveru vďační a veríme, že ani v budúcnosti ju nesklameme.

Novinárske ceny sú dôkazom, že sme pripravení patriť medzi najlepšie médiá u nás. Aj dianie okolo Váhostavu dokazuje, aká nebezpečná je oligarchizácia pre našu krajinu. Na to, aby sa ju podarilo zastaviť, sú nevyhnutné aj silné nezávislé médiá. Veríme, že sa nám vďaka vašej podpore podarí takým byť.

Prajem vám príjemný predĺžený víkend a všetko dobré.

Lukáš Fila
riaditeľ vydavateľstva N Press

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Dnes na dennike.sk

Hospodárenie Denníka N

Ekonomika

Teraz najčítanejšie