Denník N

Máme už 40-tisíc predplatiteľov a chystáme spustenie ekonomického Denníka E (list vydavateľa)

Ako sa nám darilo v druhom štvrťroku 2019.

Vážení podporovatelia Denníka N,

dovoľte, aby sme vám tak ako každý štvrťrok dali vedieť, čo máme nové. V prvom rade vám znova ďakujeme za dôveru – v súčasnosti máme už 40-tisíc predplatiteľov a náš web navštevuje mesačne 900-tisíc návštevníkov, čo sa prejavuje aj na našich hospodárskych výsledkoch:

Dáva nám to možnosť rozširovať naše aktivity a rozbiehať nové projekty.

V uplynulých mesiacoch sme vydali dve ďalšie knihy – Donbas. Svadobný apartmán v hoteli Vojna (Tomáš Forró) a Sila rozumu v bláznivej dobe (Ján Markoš).

V najbližšom období plánujeme vydať knihu rozhovorov Jána Štrassera so Zuzanou Kronerovou a knihu Juraja Čokynu o vzdelávaní sociálne znevýhodnených detí.

Desiatkam tisícov stredoškolákov sme doručili ďalšie dva vzdelávacie magazíny. Prvý bol o tom, prečo sa oplatí ostať žiť na Slovensku, ten druhý o mýtoch o EÚ. Na jeseň budeme vo vzdelávaní pokračovať, tentoraz časopisom o mýtoch o 2. svetovej vojne, od ktorej začiatku uplynie v septembri 80 rokov. Pokiaľ by ste chceli podporiť jeho vydanie a bezplatné doručenie do škôl, môžete to spraviť tu.

Už o tri týždne príde Denník E

V najbližších mesiacoch sa však budeme sústreďovať najmä na dve veci. Tou prvou je spustenie ekonomického Denníka E, ktorý budete môcť čítať už od septembra. Na jeho príprave sa pod vedením Konštantína Čikovského podieľa tím skúsených novinárov – okrem zakladateľa týždenníka Trend Olivera Brunovského a reportérov Jána Kováča, Martiny Klásekovej, Zuzany Kollárovej a Mareka Legéňa, ktorí sú u nás noví, aj kolegovia, ktorí sú súčasťou redakcie od začiatku.

Denník E bude prinášať informácie nielen pre podnikateľov a manažérov, ale aj pre kohokoľvek, kto chce poradiť s osobnými financiami či sledovať aktuálnu svetovú aj domácu debatu o ekonomike. Bude mať vlastný web so samostatným dizajnom, tešiť sa môžete na špecializovaný denný newsletter a rad ďalších služieb. Nové spravodajstvo nájdete aj v printovej podobe v stánkoch.

Súčasní predplatitelia Denníka N budú mať v úvode prístup k E-čku na dva mesiace (požiadať o bezplatný prístup môžete tu), stane sa však súčasťou nadstavbového balíka.

Namiesto dvoch predplatiteľských balíčkov máme tri

S tým súvisí aj druhá dlhodobo plánovaná zmena – prvýkrát od spustenia pristupujeme k väčšej úprave nášho cenníka. Základná výška predplatného aj najvyšší klubový balík ostanú zachované, pribudne však nový typ predplatného vo výške 6,99 eura za mesiac. Jeho súčasťou bude prístup k Denníku E, aplikáciám či automatická podpora školských projektov a predplatného pre študentov. O všetkých zmenách vás budeme včas podrobne informovať.

Redakcia prešla prvýkrát aj fyzickou prestavbou, aby si mali noví kolegovia kam sadnúť a zmestili sme sa všetci do nášho doterajšieho openspace.

Slovensko čaká v najbližších mesiacoch zaujímavé obdobie. Nielenže pokračujú vyšetrovania a súdy, ktoré odhaľujú čoraz viac podrobností o možnom prepojení štátnej moci a mafie a o ktorých sa snažíme čo najpodrobnejšie informovať. Blížia sa tiež parlamentné voľby či nový termín brexitu. Verím, že nám počas tohto obdobia zachováte svoju priazeň a že naša rozširujúca sa ponuka bude pre vás prínosom.

Pokiaľ máte akékoľvek pripomienky k našej práci, návrhy na zlepšenia či spoluprácu, alebo otázky, napíšte mi, prosím. Tak ako vždy sa pokúsim všetkým z vás osobne odpovedať.

Všetko dobré

Lukáš Fila
šéf vydavateľstva

Dnes na dennike.sk

Hospodárenie Denníka N

Médiá

Ekonomika, Slovensko

Teraz najčítanejšie