Denník N

V jeden deň nás vykúpili po poslednú sviečkovú, ale mäsa by mohol byť aj prebytok, hovorí šéf predajnej siete

Boris Halaj. Foto – Mäsodomov
Boris Halaj. Foto – Mäsodomov

Boris Halaj podrobne sleduje obchod s mäsom. Jednak preto, že so spoločníkom prevádzkuje online portál na rozvoz mäsa (zastrešujúci sieť regionálnych partnerov) do viac než 30 okresov Slovenska, ale tiež preto, že sám vlastní dve kamenné mäsiarstva. Opisuje, ako koronavírus najprv pocítili kamenné mäsiarstva a ako sa neskôr zvýšil dopyt na online objednávku mäsa domov. V rozhovore vysvetľuje aj:

  • že mäsa môže byť skôr prebytok ako nedostatok,
  • kde sú v tomto smere riziká,
  • prečo je Slovensko citlivejšie na bravčové,
  • a prečo v sieťach mohol vzniknúť nedostatok kuracieho.

Kedy ste si všimli, že sa deje niečo zásadné aj pre biznis? 

Dialo sa to v dvoch vlnách. Prvá

Na čítanie potrebujete aspoň štandard predplatné.

Dnes na dennike.sk

Koronavírus

    Ekonomika

    Teraz najčítanejšie