Denník N

Reštaurácie testujú, či sa dá prežiť zima bez servírovania vo vnútri

Ilustračné foto - TASR
Ilustračné foto – TASR

V komárňanskej reštaurácii Zucca v stredu mierne rástli tržby. Majiteľ podniku Róbert Žigó predpokladá, že sa ľudia prišli ešte poslednýkrát najesť do reštaurácie, kým vstúpia do platnosti nové protipandemické opatrenia.

Od štvrtka totiž platia nové obmedzenia od hygienikov, a tak reštaurácie či puby nesmú klientov obsluhovať vnútri. Smú ich tam vpustiť, ale iba s rúškom a nie viac než jedného klienta na 15 štvorcových metrov. Konzumovať teda vnútri nesmú – môžu si jedlo objednať a odniesť zabalené či zjesť na terase s patričnými rozostupmi a posediačky.

V praxi to znamená, že

Na čítanie potrebujete aspoň štandard predplatné.

Dnes na dennike.sk

Ekonomika, Slovensko

Teraz najčítanejšie