Denník N

Boris Kollár: Otvoriť Donovaly nebolo arogantné. Nikto nám to nezakázal, môžu aj iní

Foto - Park Snow Donovaly / Facebook
Foto – Park Snow Donovaly / Facebook
  • U Borisa Kollára na Donovaloch otvorili lyžiarsku sezónu, hoci minister Andrej Doležal avizoval, že lyžovačky budú možné až v januári.
  • Kollár argumentuje, že zatiaľ nikto prevádzku lyžiarskych stredísk nezakázal.
  • Otvárať cez víkend sa chystá aj Tatry mountain resorts Igora Rattaja v časti strediska Jasná, plány predtým viackrát menili.
  • Prvé návrhy pravidiel pre lyžovačky počas pandémie sa objavili už pred mesiacom, situácia sa však stále mení.

Lyžiarske stredisko Donovaly dnes ráno o pol deviatej otvorilo sezónu. Jeho vlastníkom je predseda parlamentu a koaličnej strany Sme rodina Boris Kollár.

Kollárova strana má na starosti cestovný ruch prostredníctvom ministra dopravy Andreja Doležala. Ten včera jednoznačne povedal, že na lyžovačku môžeme minimálne do začiatku januára zabudnúť. Kollárove Donovaly o pár minút oznámili, že na druhý deň otvárajú.

Stalo sa tak po aférach s jazdou v aute s bývalou misskou v čase lockdownu, ktorá sa skončila haváriou, a po následnej čajovej kauze v nemocnici, pre ktoré Kollára kritizujú za papalášizmus.

Kollár pre Denník E hovorí, že na otvorení Donovál nie je nič arogantné. „Dnes nie je žiadny zákaz otvoriť lyžiarske stredisko. Pokiaľ štátna autorita niečo obmedzí, vtedy zatvoríme,“ povedal Kollár pre Denník E.

Boris Kollár v nemocnici. Foto – FB Borisa Kollára

Jasná odpoveď už nie je jasná

Zákaz lyžovačiek vyplýval z 

Na čítanie potrebujete aspoň štandard predplatné.

Dnes na dennike.sk

Boris Kollár

Cestovný ruch

Koronavírus

    Ekonomika, Slovensko

    Teraz najčítanejšie