Denník N

Ako zarábali naši potravinári počas pandémie. Mnohé tradičné firmy nebývalo získali, nastupujúce hviezdy schudli

Foto – TASR
Foto – TASR

Jedným zo sektorov, ktorý mal ťažiť z pandémie koronavírusu, je aj potravinárstvo. Bez potravín sa ľudia nezaobídu a aj keď počas karantén museli byť reštaurácie zatvorené, o to viac jedla sa kupovalo v predajniach, ktorých prevádzku nič neobmedzilo.

Hospodárske výsledky potravinárskych firiem na Slovensku ukazujú, že viac si svoje výsledky vlani dokázali polepšiť hlavne tradičné podniky zamerané na produkciu základných potravín od mliečnych a mäsových výrobkov až po cukor či pečivo.

Naopak,

Na čítanie potrebujete aspoň štandard predplatné.

Dnes na dennike.sk

Agro

Firmy

Ekonomika

Teraz najčítanejšie