Denník N

Uvedomelé investovanie do nehnuteľností s nadštandardným výnosom? Spoznajte VoVlastnom.sk

V minulom roku zhodnotilo VoVlastnom.sk vklady investorov až o 12 %. Prvý rent-to-own systém na Slovensku spája nadštandardné výnosy so spoločenskými prínosmi a chráni vaše peniaze pred infláciou.

Na čom je postavený spomínaný rent-to-own systém? Aké sú jeho výnosy a ďalšie výhody? V čom sa bežné investovanie do nehnuteľností líši od uvedomelého? Odpovede na tieto otázky by mal poznať každý, kto chce výhodne investovať.

Osvedčený win-win biznis model

Unikátny rent-to-own systém je prenájom nehnuteľností s možnosťou ich neskoršieho odkúpenia. Pre ľudí, ktorí z rôznych dôvodov nedostali hypotéku, znamená férovú cestu k vlastnému bývaniu. Stačí, keď si vyberú byt alebo dom, v ktorom chcú bývať. VoVlastnom.sk nimi vybranú nehnuteľnosť odkúpi. Následne im ju prenajme s tým, že im poskytne dostatok času na neskoršie odkúpenie.

A práve do týchto nehnuteľností môžete investovať aj vy ako investor. Uvedomelou investíciou do systému VoVlastnom.sk nielenže nadštandardne zhodnotíte svoje peniaze, ale zároveň pomôžete ostatným. Jednoducho povedané, ide o win-win riešenie pre všetky strany. Na Slovensku ho ako prvá zaviedla investičná skupina BizPartner Group už v roku 2013. Za 8 rokov postupne úspešne investovala do viac než 300 nehnuteľností.

Variabilné výnosy 8 – 16 % ročne

Prostredníctvom uvedomelého investovania do nehnuteľností, ktoré zastrešuje BizPartner Group, možno dosiahnuť naozaj nadštandardné výnosy. Nech by boli podmienky na trhu akékoľvek, VoVlastnom.sk  garantuje výnosy minimálne 7,5 % p. a. Variabilné výnosy Investičného fondu BizPartner Investments sú však oveľa vyššie, pohybujú sa v rozmedzí od 8 do 16 % ročne, napríklad v minulom roku zhodnotil fond vklady investorov o 12 %. Vaša investícia bude zabezpečená záložným právom k vybranej nehnuteľnosti v zodpovedajúcej hodnote. To znamená, že je nielen mimoriadne výnosná, ale aj bezpečná. Ako je to možné?

Bežné vs uvedomelé investovanie

Všetky spomínané výhody vyplývajú z podstaty biznis modelu rent-to-own. Ten umožňuje, na rozdiel od bežného investovania, nakupovať nehnuteľnosti v priemere až o 20 % lacnejšie, ako je ich trhová hodnota. Uvedomelé investovanie však prináša aj ďalšie benefity. Poistenie nehnuteľností, eventuálne škody, výdavky do fondu opráv – to všetko znášajú nájomníci a nie investori, ako je to v prípade bežného investovania. Navyše, pri uvedomelom investovaní pod značkou VoVlastnom vám bude váš výnos vyplácaný bez ohľadu na výkyvy cien nehnuteľností či úrokových sadzieb hypotekárnych úverov.

Ako uvedomelo investovať

Postup pri uvedomelom investovaní spočíva v niekoľkých jednoduchých krokoch. Najprv si dohodnete osobné stretnutie (môže byť aj online alebo telefonát), na ktorom získate všetky potrebné informácie. Potom si nastavíte podmienky investovania – výšku investície, jej trvanie, spôsob zabezpečenia (najčastejšie záložným právom) a podobne. Nasleduje podpis investičnej zmluvy, prevod a zábezpeka. Výnosy vám budú vyplácané na váš účet pravidelne každý mesiac. Na želanie si môžete zabezpečiť aj konverziu na akcie a stať sa tak priamo akcionárom. Ak vás uvedomelé investovanie zaujalo, odporúčame kontaktovať priamo spoločnosť BizPartner Group. VoVlastnom prekoná vaše očakávania.

Viac na https://www.uvedomeleinvestovanie.sk

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Dnes na dennike.sk

Ekonomika

Teraz najčítanejšie