Denník N

Sen o druhej nehnuteľnosti v Chorvátsku môže byť realitou. Práve teraz.

Prichádza moment, na ktorý mnohí milovníci tejto nádhernej krajiny netrpezlivo čakali. Exclusive green resort ZELENA PUNTA na ostrove Ugljan spustil predaj apartmánov.

Poznáte to. Ležíte na pláži v milovanom Chorvátsku, naberáte bronz, pozorujte nádherný Jadran a s otvorenými očami snívate. Snívate o tom, že Chorvátsko by už nemuselo byť len dovolenkovou destináciou, ale vašim druhým domovom. Že by ste sem nemuseli chodiť iba ako hosť, ale do vlastného. Tento sen sa teraz stáva skutočnosťou.

Na ostrove pokladov

Pozrime sa spolu, ako to vyzerá, keď krásny sen naberá reálne kontúry. Exclusive green resort ZELENA PUNTA sa nachádza na smaragdovozelenom ostrove Ugljan, ktorý ukrýva množstvo stále neobjavených pokladov. Očarí vás priezračným morom, úžasnými plážami, fascinujúcimi prírodnými scenériami a množstvom zelene, ktorej hrdo kraľujú omamne voňajúce pínie a olivovníky. Miestni nie nadarmo volajú ostrov „záhrada tisícročných olív“. Tento dovolenkový raj je pritom ľahko dostupný. Len pár kilometrov od Zadaru stačí nastúpiť na trajekt a za menej ako polhodinku ste v prístave Preko. Odtiaľ je to už len na skok do rezortu.

Vysnívaný rezort

ZELENA PUNTA je úplne nový rezort, kde nájdete všetko, o čom snívate. Váš vlastný komfortný apartmán, len pár krokov od neho veľmi peknú kamienkovú pláž aj s plážovým barom a priamo pri mori aj celý rad novovybudovaných športovísk. Realitou sa už čoskoro stanú tri tenisové kurty, padelový kurt, volejbalové ihrisko či minigolf. Pribudne aj štýlový beach club pre všetkých, ktorí sa radi zabávajú. Myslelo sa, samozrejme, aj na parkovanie. Ako noví majitelia apartmánov získate bezplatný velet parking. A čo keby ste v rezorte chceli „zaparkovať“ svoj čln alebo jachtu? Nema problema! Počíta sa aj s marínou. Tým sa to ale zďaleka nekončí.

Absolútne bez starostí

Kto by nesníval o bezstarostných chvíľach pri mori? Tu ste na správnom mieste. V rezorte ZELENA PUNTA naozaj platí, že môžete zahodiť všetky starosti. Prevádzkuje ho spoločnosť Premium Stars Hotels, ktorá združuje niekoľko špičkových hotelov a rezortov na Slovensku aj v Chorvátsku. Tá sa postará o správu a manažment apartmánov i celého areálu. Ide o služby, ktoré zahŕňajú starostlivosť o nehnuteľnosti a spoločné priestory, ich pravidelnú technickú kontrolu, údržbu zelene, zber a vývoz odpadu a mnohé iné.

Apartmány už v predaji

Sny sú najkrajšie vtedy, keď sa stanú realitou. Exclusive green resort ZELENA PUNTA najnovšie spustil predaj apartmánov, ktoré splnia vaše sny. Môžete si pritom vybrať z bohatej ponuky dvojizbových, trojizbových a štvorizbových apartmánov za rozumné ceny. Spolu s apartmánom však získate oveľa viac. Ako noví majitelia sa automaticky stávate členmi Owners Clubu, ktorý vám zaručuje množstvo exkluzívnych výhod v podobe bezplatného parkovania, detského vodného sveta na 3 roky zadarmo, či plošnej zľavy 15 % na stravovanie, zvýhodnených športových atrakcií a ďalších benefitov. Očakáva sa, že o apartmány bude veľký záujem, preto odporúčame rezervovať si ten svoj čo najskôr, aby vás nikto nepredbehol. Využívať ich budete môcť už v lete 2023. Tak neváhajte, prišiel čas splniť si svoje sny.

Viac na www.zelenapunta.sk

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Dnes na dennike.sk

Ekonomika, Slovensko

Teraz najčítanejšie