Po rozbehu predajní a dodávkach mäsa pre väznice chce úspešný oravský mäsiar postaviť aj mäsokombinát

- V Oravskej Polhore má vzniknúť nový závod na spracovanie mäsa pre 40 pracovníkov.
- Vybuduje ho podnikateľ, ktorý najskôr uspel s predajňami mäsa i jeho dodávkami pre väznice v Ilave a v Dubnici nad Váhom.
- Ročne závod dodá na trh päťtisíc ton výsekového mäsa aj mäsových výrobkov.
Severoslovenský mäsiar z Oravskej Polhory Anton Skurčák postupne otvoril na Orave a v Púchove až 11 predajní a podrástol aj vďaka dodávkam mäsa pre blízke väznice v Ilave a v Dubnici nad Váhom. Podľa vládneho registra už dlhšie s oboma podpisuje zmluvy za desiatky až stovky tisíc eur. Teraz chce svoj biznis s mäsom posunúť na ešte vyšší level.
V Oravskej Polhore plánuje postaviť cez svoju firmu Mäsovýroba Skurčák nový závod na spracovanie mäsa za skoro jeden a štvrť milióna eur.
Vyplýva to z projektu, ktorý firma predložila domácim povoľovacím úradom.