Denník N

Overenie identity získali aj zosnulí. Musk na Twitteri spôsobil zmätok

Ilustračné foto - TASR/AP
Ilustračné foto – TASR/AP

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Mnohým ľuďom sa počas víkendu vrátila modrá značka, ktorú im krátko predtým Twitter odobral, pretože za ňu neplatili. Niektorí ju dostali aj napriek tomu, že sú už po smrti.

„Ja ju nechcem, zase si ju vezmite späť,“ odmietajú ju mnohí, medzi nimi napríklad aj známy basketbalista LeBron James alebo spisovateľ Stephen King.

Už dávnejšie verejne deklarovali, že za ňu nebudú platiť.

„Môj twitterový účet hovorí, že som si predplatil Twitter Blue. Nepredplatil. Môj twitterový účet hovorí, že som im dal svoje telefónne číslo. Nedal,“ píše King, jeden z najslávnejších spisovateľov súčasnosti.

„Nemáte zač, namasté,“ reagoval Musk, ktorý podľa svojich slov „osobne za niektorých používateľov modrú značku zaplatil“.

Ešte donedávna platilo, že

Na čítanie potrebujete aspoň štandard predplatné.

Dnes na dennike.sk

Firmy

Médiá

Technológie

X/Twitter

Ekonomika, Svet

Teraz najčítanejšie